Groep 3A
Muziekles

Op donderdag 9 maart kregen we muziek van juf Grace. Het ging over Peter en de Wolf. Juf Grace had een viool en een gitaar meegenomen, maar ook een handpop. Het was een mooie en leerzame les en smaakt naar meer....

Pietengym

Vrijdagochtend 25 november hebben we, samen met groep 4 van juf Willy, pietengym gedaan. De zoon van juf Willy, meester Daan heeft de alles voor ons klaar gezet en uitgelegd. We moesten door schoorstenen klimmen, over daken springen en al zwaaiend pakjes in schoorsteen proberen te gooien.
Het was een hele leuke gymles en aan het einde hadden we allemaal een pietendiploma verdiend!

Pannenkoeken bakken

Thema 3 van Lijn 3 (onze leesmethode) is smakelijk eten, de kinderen hebben daarom pannenkoeken gebakken. Jummie, dat smaakte heerlijk!

Kinderboekenweek 2016

Groep 3a heeft appelmoes gemaakt n.a.v. een les wereldoriëntatie uit de methode Lijn 3

Judoles

Groep 3 krijgt 6 weken judoles van een echte judoka. Er worden verschillende judotechnieken geoefend. De kinderen vinden het erg leuk en doen heel enthousiast mee.

Bibliotheekbezoek

De kinderen van groep 3 zijn op bezoek geweest in de bibliotheek.
We hebben daar een rondleiding met uitleg over de bibliotheek gehad. Na de rondleiding heeft de juffrouw van de bibliotheek het prentenboek 'de piepelotheek' voorgelezen.
Daarna mochten we zelf nog boekjes lezen, een kleurplaat kleuren of woordjes maken.