Groep 7A
Knutselen

Elke vrijdag middag gaan de klassen 7a en 7b knutselen. het thema is bouwen We doen: papiermaché, lego, 3D tekenen ( huis en toren), timmeren, kapla gebouwen maken en huisjes knutselen. Dat doen we 12 weken lang. Alles doen we 2 keer.

Groetjes van Carlee en Britt

Schaatsen

Afgelopen maandag hebben wij geschaatst op De Meent in Papendrecht. We moesten er nog wel heen lopen, maar dat maakte niet uit. Voor veel kinderen was het begin erg lastig omdat ze nog niet konden schaatsen. Maar ook dat maakte niet uit. Het was super gezellig.Ook vielen er heel wat kinderen. Maar ze stonden weer op en gingen verder. Daarna gingen we weer terug naar school en toen we weggingen kregen we een lekkere mandarijn. (Bij de schaatsbaan)
Groetjes Carlee & Britt.

Sinterklaasviering

Op 5 december hebben wij (groep 7) surprises gekregen. Atletiek, Voetbal, Ei, Paarden, instrumenten...
Het was een zooitje geworden (van de surprises) maar dat was het wel waard. Daarna hebben we nog een pepernoten spel gedaan, dat spel werkt zo:
Je hebt 6 teams. Het 1e team draait aan het rad. Op dat rad staan cijfers.
Je hebt bijvoorbeeld nummer 5, je moet de verschillen zoeken. Zo veel mogelijk want het gaat met tijd (30 seconden). Hoe meer verschillen, hoe meer pepernoten je krijgt. Er waren ook meer spellen: gedichten schrijven, woord raden en  woorden zoeken. Het was supergezellig in de ochtend. In de middag hebben we film gekeken: Het hondenhotel.
Groetjes Carlee & Britt.