Sportiefste school van Papendrecht
08-09-2017
Afgelopen donderdagmiddag, 7 september, ontvingen wij uit handen van wethouder Kees Koppenol, onder luid gejuich van alle kinderen, de wisselbokaal voor de Sportiefste basisschool van Papendrecht. We mogen dit schooljaar deze titel voeren en daar zijn we erg trots op. We vierden het feestje met de hele school op het schoolplein. Naast de bokaal, ontvingen we ook een plaquette en een cheque voor een clinic met topsporter Roy Hoornweg. Enkele kinderen voerden ook nog enkele sportoefeningen uit, want we wilden natuurlijk ook laten zien wat we in huis hebben. De sportcoördinatoren Co de Groot en Arjan Herwig werden ook expliciet genoemd en naar voren gevraagd. Mede dankzij hun inzet hebben we deze titel behaald. We zorgen ervoor dat de prijzen een mooie plek binnen de school krijgen.

Start nieuw schooljaar
21-08-2017
Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken. Vrijdag 18 augustus en maandagochtend 21 augustus hadden we startgesprekken en aan het eind van de maandagmiddag/ begin van de avond onze infomomenten in de groepen met daarbij een nieuwjaarsreceptie op het plein. Voor iedereen een heerlijk broodje knakworst en wat te drinken. Een goed begin van het schooljaar. Veel succes allemaal!

Fijne vakantie
07-07-2017

Dag groep 8
03-07-2017
Vanmiddag zijn alle 63 groep 8 leerlingen door de hele school uitgezwaaid. Het was vandaag voor het laatst dat groep 8 op school was. Morgenavond is er nog een afscheidsavond, maar de andere kinderen konden vanmiddag dus groep 8 alvast gedag zwaaien. We wensen alle kinderen uit groep 8 een mooie toekomst toe op het voortgezet onderwijs.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26