Ouders bedankt!!
07-07-2015
Beste ouders,
Het afgelopen schooljaar is er weer veel werk verzet, ook door u. Mede door uw inzet was het weer een leuk, gezellig en succesvol schooljaar. Dank u wel daarvoor! Als verrassing hebben we ook dit jaar weer iets voor u gemaakt. U kunt de verrassing vinden door op cadeautje te klikken. Wij wensen u veel kijkplezier en een heel fijne vakantie! Nogmaals DANK U WEL!
Met vriendelijke groeten van het team en alle kinderen van de Koningin Beatrixschool, Papendrecht.

Timmeren op De Lage Waard
24-06-2015
Op dinsdag 23 juni was het eindelijk zover. De kinderen van de groepen 3 mochten naar scholengemeenschap De Lage Waard aan de Burgemeester Keyzerweg  voor een workshop timmeren n.a.v. het project bouwen. Wat was dat geweldig. Alle kinderen kregen een stuk hout, waarmee ze aan de slag moesten. Eerst schuren,  gaatjes boren en wielen vast timmeren. Tenslotte mochten de kinderen “hun bus” naar eigen idee versieren . Door en met de hulp van leerlingen/leerkrachten van De Lage Waard hebben de kinderen een geweldige ochtend gehad.

Elfjes in groep 3
19-06-2015
In groep 3 hebben we geleerd wat een “elfje” is. Nee, dat is niet zo’n schattig figuurtje uit een sprookje. Het is een gedichtje dat bestaat uit elf woorden. In groep 3c zijn we daar mee aan de slag gegaan en we hebben zelf ook allemaal “elfjes” gemaakt. Hiernaast is er één  te zien. Deze is gemaakt door Plamedi. Er staan nog meer “elfjes” in het fotoalbum bij groep 3c.

KBS bij Alpe D'HuZes
04-06-2015

Sinds deze week is de echtegenoot van Kitty, leerkracht groep 1/2C, zijn best aan het doen om de Alpe d'HuZes een aantal keren te beklimmen. De school heeft hem geholpen met sponsoren door het ophalen van lege flessen. Daarom heeft hij de vlag van onze school meegenomen. U kunt Sebastiaan volgen via deze link. Hij is vandaag al voor de tweede keer boven geweest en maakt zich op voor de derde beklimming. Veel succes!!

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26