Koningsfeest
24-04-2015

Op vrijdagochtend 24 april hebben we als school het Koningsfeest gevierd. We startten de dag met het Koningsonbijt en daarna mochten de kinderen van de groepen 1 t/m 3 hun fiets of step mooi versieren. Dit gebeurde buiten op het plein, terwijl het koningszonnetje lachend toekeek. De groepen 4 t/m 8 speelden o.a. Koningsbingo. Natuurlijk werd er ook gedanst. Op het nummer Energie! werd het ontbijt goed verbrand. Van de ouderraad kregen de kinderen op deze ochtend ook nog iets lekkers. Door alle hulp van de ouders en de ouderraad is deze ochtend weer soepel verlopen. Wij danken iedereen die geholpen heeft deze ochtend tot een succes te maken!

Adoptie oorlogsmonument
21-04-2015

Op maandagmiddag 20 april heeft groep 8 in de aula van de begraafplaats de adoptie van het oorlogsmonument overgedragen aan groep 7 van de Viermaster. De middag werd officieel geopend door burgemeester De Bruin en vervolgens hebben de leerlingen van groep 8 een indrukwekkende presentatie gegeven over wat ze allemaal hebben gedaan in het kader van het thema ‘oorlog en vrede’. Er werden foto’s getoond, gedichten voorgedragen en als slot een rap ten gehore gebracht.
Na dit gedeelte begaven de kinderen zich naar buiten, waar twee leerlingen bij het oorlogsmonument een bloemstuk neerlegden. Daarna legden alle kinderen respectvol een witte roos neer, gevolgd door 2 minuten stilte. Met alles wat groep 8 voor deze middag heeft gedaan en laten zien, kunnen we niet anders zeggen dat we heel trots zijn op groep 8. Geweldig gedaan allemaal.

Groep 8 naar de boerderij
17-04-2015

Op dinsdag 14 april is groep 8C naar een zuivelboerderij geweest in Strijen, georganiseerd door de Nederlandse Zuivel Organisatie. Hier hebben de kinderen veel geleerd over de melkveehouderij. Maar natuurlijk was het ook heel erg leuk om de dieren te voeren en te aaien!

Flessenactie voor Alpe d'HuZes
14-04-2015

Op maandag 13 april zijn we van start gegaan met de flessenactie voor Alpe d'HuZes. Sebastiaan, de man van juf Kitty, gaat drie keer de berg op fietsen. Om zijn team Automotive en de KWF Kankerbestrijding te steunen, zamelen we met elkaar zoveel mogelijk lege flessen in. Zoals u ziet, zijn we al goed op weg!

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26