Geslaagd kamp groep 8
27-03-2015

In de week van 23 tot en met 27 maart zijn de groepen 8 op kamp geweest. Van maandag tot en met woensdag de ene helft van de groep en van woensdag tot en met vrijdag de andere helft. Het was een geslaagde week geworden in het bosrijke Hattem, boordevol activiteiten. Natuurlijk veel bosspelen, zowel overdag als ’s avonds. De dinsdag- en donderdagavond stond voor beide groepen in het teken van de bonte avond met allerlei acts en sketches. Op woensdag was de complete groep voor een groot deel van de dag bij elkaar. Een mooie gelegenheid om een groepsfoto te maken. Kinderen, ouders en leerkrachten: hartelijk dank voor jullie waardevolle inzet!!

Opening PSZ het Koningskind
26-03-2015

Op zeer feestelijke wijze is maandag 16 maart Wasko peuterspeelzaal het Koningskind in onze school geopend! Het lint is door directeur Hananja Witkamp en Mieke van der Linden, directeur van Wasko doorgeknipt. Vervolgens mochten de peuters, pedagogisch medewerkers en ouders over de rode loper. Niet zomaar, maar door een haag van kinderen uit groep 3, die iedereen een warm welkom gaven met een welkomstlied en prachtig gekroonde erebogen. Binnen in de mooie nieuwe groepsruimte ging het feestje verder met fruistspiesjes en taart. Wij heten de peuters van harte welkom binnen onze school.

Groep 3 bezoekt bibliotheek
23-03-2015

De groepen 3 hebben een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Daar kun je niet alleen boeken, maar ook luisterboeken, cd’s en dvd’s lenen. Na het luisteren naar een prachtig verhaal mochten de kinderen aan zelf de slag met lettersoep. Ook hebben ze een kleurplaat gekleurd en zelf boeken gezocht die ze konden lezen. Wilt u nog meer foto’s zien? Kijk dan in het fotoalbum van groep 3C.

Wiskundewedstrijd W4Kangoeroe
19-03-2015

Meer dan 20 plusklasleerlingen van de groepen 5 t/m 8 hebben op donderdagmiddag 19 maart meegedaan met de Wereldwijde Wiskundewedstrijd W4Kangoeroe. Deze wedstrijd, in 1980 begonnen in Australië, wordt jaarlijks gehouden in ruim 55 landen. De wedstrijd bestaat uit vijfkeuzevragen, die een leerling waarschijnlijk nooit eerder gezien heeft. De moeilijkheid loopt op van eenvoudig tot zeer moeilijk. De deelnemende landen spreken samen de opgaven af. De Kangoeroewedstrijd heeft als doel je te laten ervaren dat wiskunde heel leuk en uitdagend kan zijn, voor iedereen op zijn eigen niveau. In totaal deden in 2014 meer dan 6,5 miljoen leerlingen mee aan de W4Kangoeroewedstrijd! Voor de beste 30 leerlingen van groep 7 en de beste 30 van groep 8 is er een spetterende finale in Nemo (in juni). We zijn benieuwd naar het resultaat van onze leerlingen.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39