Nationale Pannenkoekdag
31-03-2015

Groep 7b heeft vrijdag 27 maart meegedaan aan de Nationale Pannenkoekdag. Zij verwenden de bewoners van verpleeghuis De Wieken van Rivas met een stapel versgebakken pannenkoeken. De kinderen bakten voor en met de bewoners de Hollandse lekkernijen, waar heerlijk van werd genoten.

Geslaagd kamp groep 8
27-03-2015

In de week van 23 tot en met 27 maart zijn de groepen 8 op kamp geweest. Van maandag tot en met woensdag de ene helft van de groep en van woensdag tot en met vrijdag de andere helft. Het was een geslaagde week geworden in het bosrijke Hattem, boordevol activiteiten. Natuurlijk veel bosspelen, zowel overdag als ’s avonds. De dinsdag- en donderdagavond stond voor beide groepen in het teken van de bonte avond met allerlei acts en sketches. Op woensdag was de complete groep voor een groot deel van de dag bij elkaar. Een mooie gelegenheid om een groepsfoto te maken. Kinderen, ouders en leerkrachten: hartelijk dank voor jullie waardevolle inzet!!

Opening PSZ het Koningskind
26-03-2015

Op zeer feestelijke wijze is maandag 16 maart Wasko peuterspeelzaal het Koningskind in onze school geopend! Het lint is door directeur Hananja Witkamp en Mieke van der Linden, directeur van Wasko doorgeknipt. Vervolgens mochten de peuters, pedagogisch medewerkers en ouders over de rode loper. Niet zomaar, maar door een haag van kinderen uit groep 3, die iedereen een warm welkom gaven met een welkomstlied en prachtig gekroonde erebogen. Binnen in de mooie nieuwe groepsruimte ging het feestje verder met fruistspiesjes en taart. Wij heten de peuters van harte welkom binnen onze school.

Groep 3 bezoekt bibliotheek
23-03-2015

De groepen 3 hebben een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Daar kun je niet alleen boeken, maar ook luisterboeken, cd’s en dvd’s lenen. Na het luisteren naar een prachtig verhaal mochten de kinderen aan zelf de slag met lettersoep. Ook hebben ze een kleurplaat gekleurd en zelf boeken gezocht die ze konden lezen. Wilt u nog meer foto’s zien? Kijk dan in het fotoalbum van groep 3C.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26