Voorleesontbijt
26-01-2015
In je pyjama naar school: dat wil toch ieder kind! In het kader van de Nationale Voorleesdagen wordt er op onze school door de Ouderraad jaarlijks een voorleesontbijt georganiseerd.
Er worden voorlezers uitgenodigd met de meest verschillende beroepen. Zo was er dit jaar o.a. een wethouder, zweminstructrice, militair, kraamverzorgster en een vrachtwagen chauffeur.Na het voorlezen was er voor de kinderen gelegenheid om vragen te stellen en  sommigen mochten de vrachtwagen van dichtbij bekijken.Natuurlijk was er ook een smakelijk ontbijt voor de kinderen.

Maandbrief januari
08-01-2015
De eerste maandbrief van 2015 is verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met het laatste nieuws van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief januari 2015' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Ouders van de school hebben de brief ook via digiDUIF ontvangen. Veel leesplezier.

Nieuwjaar
05-01-2015
We zijn begonnen aan een nieuw kalenderjaar. We wensen u allen een heel mooi en gezond 2015 toe. Op maandag 5 januari gingen onze deuren weer open en begon het ‘gewone’ leven weer voor ons allemaal.
We verwelkomen twee nieuwe groepen binnen onze school; de instroomgroep en de peuterspeelzaal. Ook de leidsters van de peuterspeelzaal heten we van harte welkom binnen onze school. We wensen hen een prettige werksfeer toe en hopen op een fijne samenwerking. De peuterspeelzaal zal t.z.t. nog officieel geopend worden.

Geslaagde kerstmarkt en –vieringen
18-12-2014
Woensdagavond 17 december stond in het teken van kerst 2014. De kinderen hadden in hun eigen groep een kerstviering waarin de geboorte van Gods Zoon, Jezus Christus centraal stond. Een half uur voor de viering werd de door de Ouderraad georganiseerde kerstmarkt geopend en ouders konden, terwijl hun kinderen hun eigen viering hadden, zich vermaken op deze markt. Het schoolorkest zorgde tussen 18.30u-19.00u voor een muzikale omlijsting, daarna werd dit overgenomen door een aantal muzikale ouders.Na de viering konden de kinderen ook nog volop genieten van de kerstmarkt. Op de kerstmarkt was van alles te koop: fruit, kleding, kerstaccessoires, boeken, lekkernijen, lifestyle e.d. en de kinderen konden chocolademelk of limonade drinken en marshmallows maken.De opbrengst van de kerstmarkt bedraagt: € 635,15, waarvan de helft zal worden overgemaakt aan de Cliniclowns.De school bedankt de Ouderraad en alle vrijwilligers die zich zo geweldig hebben ingespannen om er zo’n succes van te maken!!

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39