Open week
30-01-2015
Elk jaar hadden wij als school een open dag, de zogeheten ‘Ieniemieniedag’. Dit jaar is dat anders, we hebben geen ‘Ieniemieniedag’, maar een ‘Ieniemienieweek’, een open week. Deze week is van 9-2-2015 t/m 13-2-2015 (week 7). Wordt uw kind tussen 1 augustus 2015 en 1 augustus 2016 vier jaar en wilt u uw kind op onze school inschrijven of u wilt eerst een oriënterend gesprek, dan kunt u een afspraak maken met onze onderbouwcoördinator Corrie Tuinstra door te bellen naar de school (078-6152256) of te mailen naar corrie.tuinstra@kbspapendrecht.nl . Tijdens deze afspraak zal er een gesprek en rondleiding onder schooltijd plaatsvinden, zo kunt u de school in bedrijf zien. Natuurlijk kunt u, als week 7 niet voor u schikt, contact opnemen voor een afspraak op een ander moment. Bent u bekend op onze school, dan ontvangt u voor uw zoon/dochter automatisch een inschrijfformulier.

Voorleesontbijt
26-01-2015
In je pyjama naar school: dat wil toch ieder kind! In het kader van de Nationale Voorleesdagen wordt er op onze school door de Ouderraad jaarlijks een voorleesontbijt georganiseerd.
Er worden voorlezers uitgenodigd met de meest verschillende beroepen. Zo was er dit jaar o.a. een wethouder, zweminstructrice, militair, kraamverzorgster en een vrachtwagen chauffeur.Na het voorlezen was er voor de kinderen gelegenheid om vragen te stellen en  sommigen mochten de vrachtwagen van dichtbij bekijken.Natuurlijk was er ook een smakelijk ontbijt voor de kinderen.

Maandbrief januari
08-01-2015
De eerste maandbrief van 2015 is verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met het laatste nieuws van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief januari 2015' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Ouders van de school hebben de brief ook via digiDUIF ontvangen. Veel leesplezier.

Nieuwjaar
05-01-2015
We zijn begonnen aan een nieuw kalenderjaar. We wensen u allen een heel mooi en gezond 2015 toe. Op maandag 5 januari gingen onze deuren weer open en begon het ‘gewone’ leven weer voor ons allemaal.
We verwelkomen twee nieuwe groepen binnen onze school; de instroomgroep en de peuterspeelzaal. Ook de leidsters van de peuterspeelzaal heten we van harte welkom binnen onze school. We wensen hen een prettige werksfeer toe en hopen op een fijne samenwerking. De peuterspeelzaal zal t.z.t. nog officieel geopend worden.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26