Geslaagde kerstmarkt en –vieringen
18-12-2014
Woensdagavond 17 december stond in het teken van kerst 2014. De kinderen hadden in hun eigen groep een kerstviering waarin de geboorte van Gods Zoon, Jezus Christus centraal stond. Een half uur voor de viering werd de door de Ouderraad georganiseerde kerstmarkt geopend en ouders konden, terwijl hun kinderen hun eigen viering hadden, zich vermaken op deze markt. Het schoolorkest zorgde tussen 18.30u-19.00u voor een muzikale omlijsting, daarna werd dit overgenomen door een aantal muzikale ouders.Na de viering konden de kinderen ook nog volop genieten van de kerstmarkt. Op de kerstmarkt was van alles te koop: fruit, kleding, kerstaccessoires, boeken, lekkernijen, lifestyle e.d. en de kinderen konden chocolademelk of limonade drinken en marshmallows maken.De opbrengst van de kerstmarkt bedraagt: € 635,15, waarvan de helft zal worden overgemaakt aan de Cliniclowns.De school bedankt de Ouderraad en alle vrijwilligers die zich zo geweldig hebben ingespannen om er zo’n succes van te maken!!

Sint op school
04-12-2014
Op donderdag 4 december bezocht Sint en zijn Pieten onze school. Ze werden onthaald door alle kinderen van onze school in de hal. Sint en zijn Pieten kwamen met een schoonmaakauto de school inrijden. Ook Schoonmaakpiet was van de partij. Na een hartelijk welkom werd de Sint en zijn Pieten door heel de school
toegezongen, begeleid door ons schoolorkest. Daarna was het tijd voor de Sint om samen met zijn Pieten naar de groepen te gaan.

Maandbrief december 2014
28-11-2014
De laatste maandbrief van 2014 is verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met het laatste nieuws van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief december 2014' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Ouders van de school hebben de brief ook via digiDUIF ontvangen. Veel leesplezier.

Schoenendoosactie
19-11-2014
Onlangs hebben we als school meegedaan aan de schoenendoosactie van Actie4Kids. De kinderen van onze school werden uitgenodigd thuis een schoenendoos te versieren en vervolgens te vullen met allerlei spulletjes, zoals een tandenborstel, zeep, schriften, pennen, knuffel e.d. We hebben in totaal iets meer dan 120 schoenendozen mogen inzamelen. Een mooi resultaat!! De dozen gaan dit jaar naar kinderen in Armenië, Malawi, Roemenië, Sierra Leone en Togo. Vaak is zo'n schoenendoos het enige cadeau dat zij krijgen. Op deze wijze maken we kinderen in die landen dus erg blij met onze spulletjes.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26