Sint op school
04-12-2014
Op donderdag 4 december bezocht Sint en zijn Pieten onze school. Ze werden onthaald door alle kinderen van onze school in de hal. Sint en zijn Pieten kwamen met een schoonmaakauto de school inrijden. Ook Schoonmaakpiet was van de partij. Na een hartelijk welkom werd de Sint en zijn Pieten door heel de school
toegezongen, begeleid door ons schoolorkest. Daarna was het tijd voor de Sint om samen met zijn Pieten naar de groepen te gaan.

Maandbrief december 2014
28-11-2014
De laatste maandbrief van 2014 is verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met het laatste nieuws van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief december 2014' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Ouders van de school hebben de brief ook via digiDUIF ontvangen. Veel leesplezier.

Schoenendoosactie
19-11-2014
Onlangs hebben we als school meegedaan aan de schoenendoosactie van Actie4Kids. De kinderen van onze school werden uitgenodigd thuis een schoenendoos te versieren en vervolgens te vullen met allerlei spulletjes, zoals een tandenborstel, zeep, schriften, pennen, knuffel e.d. We hebben in totaal iets meer dan 120 schoenendozen mogen inzamelen. Een mooi resultaat!! De dozen gaan dit jaar naar kinderen in Armenië, Malawi, Roemenië, Sierra Leone en Togo. Vaak is zo'n schoenendoos het enige cadeau dat zij krijgen. Op deze wijze maken we kinderen in die landen dus erg blij met onze spulletjes.

Verkeersplein
04-11-2014
Op maandag 3 november kregen de groepen 4 en 5 op wel heel bijzondere wijze hun verkeersles. Niet in de klas, maar lekker buiten. Op het marktplein was een heus verkeersplein aangelegd. Op deze wijze waren de kinderen heel praktisch met verkeer bezig. Op een skelter konden de kinderen een parcours afleggen. Hoe geef je richting aan, wat betekent een verkeerslicht en hoe ga je om met verschillende verkeerssituaties. De kinderen mochten ook in een cabine van een vrachtwagen kijken. Ze leerden bij de vrachtwagen hoe belangrijk het is dat je altijd de chauffeur moet kunnen zien, om  zelf ook gezien te worden. Zo voorkom je dat je in de ‘dode hoek’ belandt. Dit reuzeleuke project, dat overigens goed werd begeleid,  werd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) in samenwerking met Shell uitgevoerd.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26