Kinderboekenweek geopend
01-10-2014
De Kinderboekenweek bestaat dit jaar 60 jaar en dat moet worden gevierd. Natuurlijk wordt er altijd veel aandacht aan (voor)lezen besteed, maar in deze speciale week doen we graag iets extra's. De opening bestond dit jaar uit een spetterend optreden van de bijna onherkenbare juf Corrie en meester Nils. Met  een eigen toneelstuk wisten zij alle 472 leerlingen te boeien en te betrekken bij hun spel. Het geheel eindigde zelfs met een spontane polonaise onder aanvoering van meester Piet.
In de groepen zullen ouders worden uitgenodigd om te komen voorlezen en het thema "Feest" zal op diverse manieren in de lessen worden verwerkt.

Maandbrief oktober 2014
30-09-2014
De maandbrief van oktober is verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met het laatste nieuws van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief oktober 2014' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Ouders van de school hebben de brief ook via digiDUIF ontvangen. Veel leesplezier.

Startviering
05-09-2014
Op donderdagavond 11 september zal de jaarlijkse Startviering plaatsvinden in de Bethlehemkerk. Alle ouders en kinderen van de scholen van onze Vereniging en de onderbouw van de De Lage Waard worden hiervoor uitgenodigd. Tijdens deze viering zullen we met elkaar enkele liederen zingen, luisteren we naar een schoolkoor van de Prins Constantijnschool en naar een overdenking van ds. Van Trigt rondom het thema ‘You: God’s Talent’. Muzikale medewerking wordt verleend door Creative en organist Andre de Jager. De viering is afgestemd op kinderen, begint om 19.00u en zal een klein uur duren. We vinden het belangrijk om met elkaar Gods zegen over dit nieuwe schooljaar te vragen. Van harte hiervoor uitgenodigd!!

Maandbrief september
04-09-2014
De eerste maandbrief van dit schooljaar is weer verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met het laatste nieuws van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief september 2014' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Ouders van de school hebben de brief ook via digiDUIF ontvangen. Veel leesplezier.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26