GIPS project groep 8
18-11-2013
Afgelopen weken heben de groepen 8 het GIPS project gedaan. GIPS staat voor Gehandicapten Informatie Project Scholen Spelen & Leren. Spelenderwijs ontdekken kinderen hoe het is om een handicap te hebben waardoor vooroordelen verdwijnen en de integratie van gehandicapten in de samenleving verbetert .
Gehandicapte vrijwilligers leren de kinderen spelenderwijs hoe het is om een beperking te hebben. Door persoonlijk contact krijgen ze antwoord op al hun vragen. Het waren boeiende en leerzame ochtenden.Kijk in het fotoalbum van groep 8B voor meer foto's.

Maandbrief november
01-11-2013
De maandbrief van november is verschenen. Een maandbrief die weer vol staat met de laatste ontwikkelingen van de school. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief november 2013' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'. Veel leesplezier.

Aanbod naschoolse activiteiten
21-10-2013
We hebben weer een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen met allerlei naschoolse activiteiten. Sleutelhangers maken, een kookworkshop en een workshop vogelhuisjes maken, maar ook de bredeschool activiteiten 'Dans in de wijk', 'Sport in de wijk' en 'Spelen en speuren in de wijk'. De activiteit 'Muziek in de wijk' is reeds geweest en was zeer succesvol!!
Alle workshops en activiteiten worden aangeboden door de pedagogisch medewerkers van BSO
Koningin Beatrix in samenwerking met diverse deskundigen. De Brede
School activiteiten worden aangeboden in samenwerking met Wasko, Koningin Beatrixschool, OBS de Viermaster, SBO DeKameleon en het wijkplatform. U kunt hier het informatieboekje met het volledige aanbod vinden en hier het inschrijfformulier.

Schoolorkest in actie in bibliotheek
10-10-2013
Het schoolorkest van de KBS gaf donderdag 10 oktober een optreden in de bibliotheek.Kinderen van de bovenbouw speelde hierin mee met diverse instrumenten, zoals saxofoon, trompet, viool en dwarsfluit.
Er waren verschillende muziekstijlen te horen, zoals pop, film, musical en klassiek.Het was allemaal geïnspireerd op het thema van de kinderboekenweek.Niet alleen de muzikanten waren in beweging, maar ook het publiek kon niet stil blijven staan.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40