Aanbod naschoolse activiteiten
21-10-2013
We hebben weer een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen met allerlei naschoolse activiteiten. Sleutelhangers maken, een kookworkshop en een workshop vogelhuisjes maken, maar ook de bredeschool activiteiten 'Dans in de wijk', 'Sport in de wijk' en 'Spelen en speuren in de wijk'. De activiteit 'Muziek in de wijk' is reeds geweest en was zeer succesvol!!
Alle workshops en activiteiten worden aangeboden door de pedagogisch medewerkers van BSO
Koningin Beatrix in samenwerking met diverse deskundigen. De Brede
School activiteiten worden aangeboden in samenwerking met Wasko, Koningin Beatrixschool, OBS de Viermaster, SBO DeKameleon en het wijkplatform. U kunt hier het informatieboekje met het volledige aanbod vinden en hier het inschrijfformulier.

Schoolorkest in actie in bibliotheek
10-10-2013
Het schoolorkest van de KBS gaf donderdag 10 oktober een optreden in de bibliotheek.Kinderen van de bovenbouw speelde hierin mee met diverse instrumenten, zoals saxofoon, trompet, viool en dwarsfluit.
Er waren verschillende muziekstijlen te horen, zoals pop, film, musical en klassiek.Het was allemaal geïnspireerd op het thema van de kinderboekenweek.Niet alleen de muzikanten waren in beweging, maar ook het publiek kon niet stil blijven staan.

Mwangaza kinderkoor
07-10-2013
Via de stichting UCCF heeft heel de school mee gedaan aan een actie voor het kinderkoor Mwangaza uit Oeganda. Op donderdag 3 oktober kregen we als dank een spectaculair optreden. We hebben als school € 1500,00 opgehaald; veel kinderen zijn met kraskaarten langs familie gegaan en op school hebben ze het over de verschillen gehad tussen het leven in Oeganda en het leven hier. Kinderen van de Koningin Beatrixschool bedankt! Kinderen van het koor uit Oeganda bedankt!!

Maandbrief oktober
01-10-2013
De maandbrief van oktober is verschenen. Een maandbrief die weer boordevol wetenswaardigheden staat. U kunt de maandbrief raadplegen door rechts bij 'Laatste nieuws' te klikken op 'maandbrief oktober 2013' of links in het menu te klikken op 'maandbrief'.
Veel leesplezier.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39