Biologie Quizzz
10-06-2013

Genoeg om te voelen, bekijken en vooral ruiken tijdens deze Biologie Quizzz!!
Bekijk het allemaal maar eens goed en bedenk wat het is…

Enorme olifantenkeutels, het jasje van een vogelspin, een rugwervel van een walvis, haar van een giraffenstaart, uilenballen, slangenhuid, koeienkiezen, keutels van een giraf, een snoekenkop, een struisvogelei, stekels van een stekelvarken en nog meer niet alledaagse zaken leveren genoeg gespreksvoer op.

Klik hier voor meer van groep 8B.

Schoolkamp 2013
28-03-2013

Het is weer zo ver…. dinsdag 2 april t/m vrijdag 5 april gaan we weer met groep 8 op schoolkamp. Een schoolkamp met een heleboel actieve en spannende activiteiten. We gaan naar Hattem, een oude en bekende schoolkamplocatie voor veel ouders/verzorgers. Het bekende kampgebouw met het getimmerde amfitheater, De Leemkuhle, de bosrijke omgeving en natuurlijk het stadje Hattem….

Een heleboel activiteiten zullen in de loop der jaren onveranderd lijken… ‘Levend Stratego’ (onmisbaar), ‘Het Dierengeluidenspel’ (niet weg te denken) ‘Een Vossenjacht’ (scoort altijd goed) en uiteraard een Bonte Avond…..
Maar wat dachten jullie van de avondspellen ‘Straaljagers’ en een wisselprogramma met Mountainbiken, Highlandgames I en II, Kratstapelen en Boogschieten.

Daarnaast staan er in de kampkeuken geen grote pannen meer op het vuur waar voor 60 kinderen wordt gekookt, maar maken de kinderen in kleinere groepen zelf hun maaltijd klaar. Van het snijden van groente en draaien van gehaktballetjes tot het schoonmaken van tafels, pannen en bestek. We werken met een roulatiesysteem, waarbij kinderen zich inschrijven voor het bereiden van de maaltijd.
Om het een onvergetelijk kamp voor de kinderen te laten zijn, vinden wij samenwerking, zelfstandigheid en een veilige omgeving op het schoolkamp onmisbaar.

De Kampleiding

Afscheid Juf Janneke
22-02-2013

Onze directeur, Juf Janneke heeft gisteren afscheid genomen van de Koningin Beatrixschool.
We hebben dat met de hele school gevierd en natuurlijk een afscheidslied gezongen.
Tijdens de projectavond konden ook de ouders afscheid van haar nemen.

Juf Janneke, bedankt voor de afgelopen jaren en heel veel plezier met uw nieuwe baan.

Cito Eindtoets in groep 8
05-02-2013
Het is hard ploeteren in groep 8! Na de Proef-Cito van een paar weken geleden, zijn we vandaag gestart aan de Cito Eindtoets. Op 5, 6 en 7 februari kun je dus een speld horen vallen in groep 8a en groep 8b. Iedere dag 4 onderdelen, te beginnen met Taal 1 en 2, Rekenen 1 en Wereldoriëntatie 1. Woensdag Studievaardigheden 1 en 2, Rekenen 2 en Wereldoriëntatie 2. En op donderdag eindigen we met Taal 3 en 4, Rekenen 3 en Wereldoriëntatie 3.
Zoals ieder jaar zullen we ook deze Cito Eindtoets weer afsluiten met een verfrissende duik in het zwembad. We wensen de kinderen van groep 8 veel succes.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39