Nieuw schooljaar!!
02-09-2013

Vandaag begint er weer een nieuw schooljaar. Na een heerlijke vakantie, waarin we hopen dat iedereen weer nieuwe energie heeft opgedaan, gaan we weer van start. De meesters en de juffen hebben er weer veel zin in. Het is allemaal ook wel weer spannend. Een nieuwe juf of meester, een nieuwe groep en voor sommigen een hele nieuwe school. U ontvangt binnenkort de nieuwe schoolgids en informatie over dit nieuwe schooljaar. De bedoeling is dat de website ook weer snel bijgewerkt wordt. We wensen iedereeen een goed en mooi schooljaar toe waar Gods zegen op mag rusten.

Dank u wel
03-07-2013

DANK U WEL,

Het schooljaar is bijna voorbij. Ook dit schooljaar hebben wij weer veel hulp gehad van mama’s, papa’s, oma’s, opa’s enz. Zonder uw hulp waren sommige activiteiten niet mogelijk geweest. Het is geweldig dat u zich heeft ingezet voor onze school. Natuurlijk krijgt u daar altijd een bedankje voor, dit jaar in de vorm van een filmpje. Dat kunt u hier zien.

Doet u volgend jaar ook weer mee? Wij zouden dat heel erg fijn vinden.

De kinderen en leerkrachten.

Biologie Quizzz
10-06-2013

Genoeg om te voelen, bekijken en vooral ruiken tijdens deze Biologie Quizzz!!
Bekijk het allemaal maar eens goed en bedenk wat het is…

Enorme olifantenkeutels, het jasje van een vogelspin, een rugwervel van een walvis, haar van een giraffenstaart, uilenballen, slangenhuid, koeienkiezen, keutels van een giraf, een snoekenkop, een struisvogelei, stekels van een stekelvarken en nog meer niet alledaagse zaken leveren genoeg gespreksvoer op.

Klik hier voor meer van groep 8B.

Schoolkamp 2013
28-03-2013

Het is weer zo ver…. dinsdag 2 april t/m vrijdag 5 april gaan we weer met groep 8 op schoolkamp. Een schoolkamp met een heleboel actieve en spannende activiteiten. We gaan naar Hattem, een oude en bekende schoolkamplocatie voor veel ouders/verzorgers. Het bekende kampgebouw met het getimmerde amfitheater, De Leemkuhle, de bosrijke omgeving en natuurlijk het stadje Hattem….

Een heleboel activiteiten zullen in de loop der jaren onveranderd lijken… ‘Levend Stratego’ (onmisbaar), ‘Het Dierengeluidenspel’ (niet weg te denken) ‘Een Vossenjacht’ (scoort altijd goed) en uiteraard een Bonte Avond…..
Maar wat dachten jullie van de avondspellen ‘Straaljagers’ en een wisselprogramma met Mountainbiken, Highlandgames I en II, Kratstapelen en Boogschieten.

Daarnaast staan er in de kampkeuken geen grote pannen meer op het vuur waar voor 60 kinderen wordt gekookt, maar maken de kinderen in kleinere groepen zelf hun maaltijd klaar. Van het snijden van groente en draaien van gehaktballetjes tot het schoonmaken van tafels, pannen en bestek. We werken met een roulatiesysteem, waarbij kinderen zich inschrijven voor het bereiden van de maaltijd.
Om het een onvergetelijk kamp voor de kinderen te laten zijn, vinden wij samenwerking, zelfstandigheid en een veilige omgeving op het schoolkamp onmisbaar.

De Kampleiding

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40