Bag2School
13-10-2016
Op donderdagochtend 13 oktober was er weer Bag2School. Er is een hele berg aan kleding ingezameld. Aangezien we per kilo een bedrag ontvangen, zijn we heel benieuwd wat deze berg ons gaat opleveren. Iedereen bedankt voor het inzamelen!

Groep 7 in de BZT Show
10-10-2016
Afgelopen zaterdag voerde onze groep 7 met veel overtuiging hun act op in de BZT Show. Wekenlang hebben ze er naar toe geleefd, met veel oefenen en oefenen. De vliegende brigadier van Meermuziekindeklas.nl, Lex Gorter, heeft er met name voor gezorgd dat de puntjes op de 'i' gezet zijn. Samen met een school uit Volendam en Utrecht streed onze groep voor een plaats in Carré op 9 december, om voor koningin Maxima op te treden.
Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk maakte de jury (Eric Korton en Maan) bekend wie er door zou gaan. Helaas voor onze groep, viel er een bak water over hen heen. Het teken dat het is afgelopen. Maar we zijn ontzettend trots op de prestatie van groep 7. Ze zijn erg ver gekomen en hebben een hele mooie ervaring opgedaan. We feliciteren de Kathedrale Schoolkoor uit Utrecht met hun overwinning en wensen hen veel succes toe op 9 december.

Stem groep 7 naar de BZT XXL Band
03-10-2016
Groep 7 zal aanstaande zaterdag in de BZT Show een optreden geven. Dit doen zij samen met nog 2 andere scholen. Maar er kan slechts 1 school door naar het optreden van de BZT XXL Band op 9 december in Carré voor Koningin Maxima. In deze finaleronde gaat het er dus om spannen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als groep 7 door kan gaan. Uw stem is daarvoor nodig. Stem vanaf nu regelmatig op de Koningin Beatrixschool via http://www.zapp.nl/de-bzt-show/stemmen. Zaterdag om 19.00u wordt de BZT Show uitgezonden op Zapp/NPO3. Mogen we op uw stem rekenen??

Opening schoolplein
29-09-2016
Donderdagmiddag 22 september opende Wethouder Kees Koppenol het vernieuwde schoolplein. Met het doorknippen van het - door de peuters gemaakte - lint, was het gerenoveerde schoolplein officieel geopend. Op en rond het schoolplein konden kinderen van alles doen en daarbij werden ook de materialen van de buurtsport ingezet, die wij via de gemeente konden aanschaffen. Gymvereniging Olympia en muziekvereniging Excelsior waren ook van de partij. Binnen stonden kramen opgesteld waar e.e.a. werd verkocht. We kijken terug op een mooie middag en bedanken alle ouders, sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan het schoolplein en aan deze schitterende middag!!

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40