Stem groep 7 naar de BZT XXL Band
03-10-2016
Groep 7 zal aanstaande zaterdag in de BZT Show een optreden geven. Dit doen zij samen met nog 2 andere scholen. Maar er kan slechts 1 school door naar het optreden van de BZT XXL Band op 9 december in Carré voor Koningin Maxima. In deze finaleronde gaat het er dus om spannen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als groep 7 door kan gaan. Uw stem is daarvoor nodig. Stem vanaf nu regelmatig op de Koningin Beatrixschool via http://www.zapp.nl/de-bzt-show/stemmen. Zaterdag om 19.00u wordt de BZT Show uitgezonden op Zapp/NPO3. Mogen we op uw stem rekenen??

Opening schoolplein
29-09-2016
Donderdagmiddag 22 september opende Wethouder Kees Koppenol het vernieuwde schoolplein. Met het doorknippen van het - door de peuters gemaakte - lint, was het gerenoveerde schoolplein officieel geopend. Op en rond het schoolplein konden kinderen van alles doen en daarbij werden ook de materialen van de buurtsport ingezet, die wij via de gemeente konden aanschaffen. Gymvereniging Olympia en muziekvereniging Excelsior waren ook van de partij. Binnen stonden kramen opgesteld waar e.e.a. werd verkocht. We kijken terug op een mooie middag en bedanken alle ouders, sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan het schoolplein en aan deze schitterende middag!!

Zangeres Maan op school
16-09-2016
Wat een feest. Donderdagmiddag 15 september was The Voice of Holland winnares Maan bij ons op school. Groep 7 heeft voor haar hun nummer gezongen en zij heeft nog een aantal tips gegeven aan de groep. Daarna heeft groep 7 hun nummer aan alle kinderen van de school laten horen. En wat is er dan mooier dan aan- en afgekondigd te worden door Maan.
Nog even en dan gaat de groep naar de BZT Show. We wensen ze veel succes toe!!

Nieuw schooljaar
24-08-2016
We zijn gestart met een nieuw schooljaar. We maken er met elkaar weer een goed jaar van. We zijn trots op ons nieuwe schoolplein en de mooie nieuwe kleuren op het gebouw. Voor meer foto's: bezoek onze Facebookpagina

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26