Nieuw schooljaar
24-08-2016
We zijn gestart met een nieuw schooljaar. We maken er met elkaar weer een goed jaar van. We zijn trots op ons nieuwe schoolplein en de mooie nieuwe kleuren op het gebouw. Voor meer foto's: bezoek onze Facebookpagina

Succesvolle sponsorloop en zomerfeest
09-06-2016
Op woensdag 8 juni hadden we een bijzondere ochtend op school: zomerfeest en een sponsorloop. Als speciale gast was oud leerling, Nederlands Kampioen op de 1000m en 5-voudig 'sportman van het jaar' Roy Hoornweg aanwezig. Hij rende met alle kinderen mee gedurende de ochtend. Naast rennen werden er ook allerlei sport en spel activiteiten gedaan. Met het mooie weer als decor een geweldige dag. Aan het eind van de ochtend werd de opbrengst bekend gemaakt van € 4790,-. Inmiddels is de teller al boven de € 5000,- uitgekomen en de opbrengst wordt gebruikt voor ons schoolplein. We zijn ontzettend trots op alle kinderen en danken alle ouders, grootouders en OR leden voor hun geweldige inzet!

Muziekwedstrijd BZT-show
21-03-2016
Met een aantal muzikale kinderen doen we mee aan de muziekwedstrijd van de BZT-show. Deze wedstrijd is voor kinderen uit groep 5-7. De uiteindelijke winnaars mogen tijdens een kerstgala optreden voor Koningin Maxima. https://www.meermuziekindeklas.nl/de-wedstrijd. Tamara (piano), Lian (gitaar), Eva (saxofoon), Sem (drums), Iris (percussie, djembe) vormen met elkaar een popband olv Hanneke Scherff. Voor de auditie maakten ze een filmpje. Ze speelden 'The lion sleeps tonight' met een prachtig jungle-decor ontworpen door één van de ouders in samenwerking met muziekvereniging Excelsior. Er zijn ook nog andere categorieën in deze wedstrijd waaraan kinderen van onze school mee gaan doen.

Stichting Child of Uganda
19-02-2016
Hierbij wil ik alle kinderen van de Beatrixschool hartelijk bedanken voor het bedrag van € 400,- dat jullie allemaal bij elkaar gespaard hebben met het zendingsgeld. Hiermee hebben jullie bijgedragen aan een goede toekomst voor de (wees) kinderen in Oeganda. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van een basisschool in het noorden van Oeganda, waar de mensen erg arm zijn. De basisschool is bijna
klaar en in maart van dit jaar ga ik naar Oeganda voor een werkbezoek en zal het schooltje gaan bezoeken. Mede door jullie bijdrage kan dit schooltje ook voorzien worden van stoelen, tafels en lesmateriaal wat dus nog moet worden aangeschaft en daarmee zal er voor de kinderen in dit dorp nu eindelijk een start gemaakt worden voor een betere toekomst. Een grote hug voor jullie allemaal! Groetjes, Walter Hendriks, Stichting Child of Uganda.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26