De rekenkastjes van Sonja,
Ruim 1,5 jaar geleden heeft Sonja Keizer de vraag gekregen of ze rekenkastjes wilde maken voor de groepen 1 en 2. Sonja heeft moeite met nee zeggen en ook hierop antwoordde zij JA!, niet wetende dat het zo´n lang lopend en arbeidsintensief project zou gaan worden!

De kastjes die al op de markt zijn, waren niet helemaal wat Sonja in haar hoofd had, dus ontwierp zij een eigen rekenkast met tekeningen, cijfers en figuren die de lades nog spannender maken om te onderzoeken, waarna de kinderen de bewoners van de rekenkastjes gaan ontdekken. Nu 1,5 jaar verder en met een beetje hulp van Angela en Sylvia en heel veel hulp van haar man Ynze, zijn ze eindelijk af en wat zijn ze mooi geworden! Het kan niet anders dan dat de rekenkastjes een groot succes zal gaan worden en ook de toekomstige kinderen van de Koningin Beatrixschool nog jaren plezier van zullen hebben.

Bedankt Sonja !